wijnen en bubbels made in Belgium

Liquid Therapy, uw slijterij in Doornik

Drankenwinkel in Doornik, Liquid Therapy is het adres om te onthouden om sterke drank, wijnen en bubbels made in Belgium te laten maken. Een echte referentie in de verkoop van gedistilleerde dranken, wijnen en mousserende wijnen, de winkel opent zijn deuren voor kenners en liefhebbers van uitzonderlijke Belgische producten. Laetitia Titeca opent de deuren van haar slijterij in Doornik: Liquid Therapy. Het biedt een ruime keuze aan producten die volledig in België worden gemaakt. Als u op zoek bent naar traditionele Belgische alcohol in de buurt van Antoing, zal deze u begeleiden bij uw keuze om u een product aan te bieden dat aan al uw verwachtingen zal voldoen. In zijn winkel vindt u in de buurt van Leuze-en-Hainaut geweldige drankjes die de liefhebbers van sterke Belgische alcohol tevreden zullen stellen.
Uw Belgische sterke drankwinkel
in de buurt van Brunehaut
Uw Belgische slijterij in de buurt van Brunehaut heeft een ruime keuze aan dranken voor u voor een aperitief met vrienden. Sinds de oprichting heeft de winkel ernaar gestreefd de traditionele geesten van België in de buurt van Antoing te benadrukken. Laetitia Titeca staat ook bekend om het aanbieden van de beste Belgische wijn in de buurt van Brunehaut. Naast wijn en sterke drank biedt het ook een fijne selectie bubbels om een ​​speciale gelegenheid te vieren. Ben je een whisky-, rum-, gin- of wodka-liefhebber? Bij Liquid Therapy vind je alles wat je nodig hebt. Liquid Therapy waarden made in Belgium, een echte kwaliteitsgarantie. De winkel benadrukt inderdaad de knowhow van Belgische ambachtslieden en de rijkdom van de regio. De winkel heeft een samenwerking ontwikkeld met een groot netwerk van lokale distilleerderijen en wijnhuizen. Voor whisky werkt Laetitia Titeca samen met de distilleerderij van de familie FILLIERS.
Onze partners
Liquid Therapy
een buitengewone smaakervaring
Om alle producten te ontdekken, gaat u naar de winkel in Doornik, vlakbij Antoing, Leuze-en-Hainaut en Brunehaut. Om een ​​buitengewone smaakervaring te beleven, aarzel niet om een ​​afspraak te maken voor een proeverij. Het is ook mogelijk om een ​​evenement te organiseren dat gewijd is aan het proeven van ambachtelijke producten uit de distilleerderijen van de regio. Laetitia Titeca selecteert persoonlijk producten van lokale leveranciers. Het geeft de voorkeur aan de top van het assortiment om aan de meest veeleisende verzoeken te voldoen. Het hecht ook veel belang aan de oorsprong van de producten en aan het productieproces. Zij verwelkomt u graag in haar winkel en adviseert u graag bij uw keuzes.
Onze Producten

Geesten

Spirits winkel in Doornik, Liquid Therapy biedt een hele reeks authentieke producten, geselecteerd door gepassioneerde Belgische ambachtslieden.
Bekijk meer

Wijn

Wijnwinkel in Doornik, Liquid Therapy biedt u een brede selectie van de beste lokale wijnen, geselecteerd door lokale ambachtslieden.
Bekijk meer

Bubbels

De winkel van Liquid Therapy werkt enkel samen met Belgische merken om je een hele selectie Bubbles in Doornik aan te bieden.
Bekijk meer

Over

Liquid Therapy is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van Belgische sterke drank, wijnen en bubbels. De winkel is ontstaan ​​uit de wens om deel te nemen aan de ontwikkeling van de lokale economie, door het harde werk van kleine lokale producenten te benadrukken.
vins et spiritueux Tournai

Geesten

Ben je een liefhebber van sterke drank? Maak een uitstapje naar de winkel. U vindt er een selectie van de beste sterke dranken in de regio.

Wijn

Uw winkel biedt ook een ruime keuze aan Belgische wijnen. Aarzel niet om uw vragen aan Laetitia Titeca te stellen over de herkomst van de producten, de gebruikte druivensoorten, enz.
Vin Tournai

Onze Bubbels

Wilt u uw voorraad bubbels voor speciale gelegenheden compleet maken? Afspraak in de slijterij in Doornik, Liquid Therapy.
Onze YouTube-video's
Onze partners